RRETH NESH

Ndërmarrja Private Tregtare “FUNDAMENTI” nga Gjilani, pas reformave
shoqrore në ekonomi mdi lejimin e regjistrimit të Ndërmarrjeve ne pronsi private,është bërë rijistrimi I NTP “FUNDAMENTI”. me seli në Gjilan në vitin 1990 Veprimtari e kësaj Ndërmarrje ka qen tregtia me të gjithë llojet e materijaleve ndertimore,prodhimtarija,projektimet e objekteve ndertimore të të gjitha llojeve,ndertimi ,riparimi,meremetimi dhe mbikqyrja profesionalie e tyre gjat ndertimit, Ndertimi I onbjekteve ndertimore për nevoja të banimit dhe atyre afariste ishte I madh sidomos pas reformave ekonomike për privatizimin e kapitelit individual-privat pas viteve të nëntdhjeta të shekullit të kaluar, I cili ka mundsuar angazhimin e shum ndermarrjeve private për ushtrimin e kësaj veprimtarie.
Ndermarrja private-tregtare “FUNDAMENTI” në Gjilan në fillim është
marrur me projektimin e objekteve të ndërtomtarisë së ulët ,të rrugve
kanalizimeve dhe ujësjellësve të vendbanimeve të ndryshme,të cilat
projektet kan sherbyer për kompletimin e dokumentacioneve teknike-investive si pë rregullimin e dokumenteve financiare ashtu edhe për ndertimin e tyre.Njiherit kan shërbyer edhe për sigurimin e donacioneve nga ana e bankave të cilat I kan firmosur ndertimet e këtyre objekteve. Kjo Ndërmarrje ka hartuar projektet detajet për rrugët lokale të qytetit të FushëKosovës mbi 16km gjatësi,projektin e rrugës Tuxhec-Hjakobillë me gjatësi 10km,projektin e Republikes se Kosovës të cilat I kan shërbyer investuesve në mënyrë profesionale gjat realizimit të ndertimit të tyre. Lexo me shum

FOTO GALERIA

LLOJET E PRODUKTEVE TONA

GRANIT

Tundra

MERMER

WaltBrown

KUARTZ

AlbinoRosa

TERACER

Polaris

KONTAKTI

Addres 1

60000 Gjilan, Kosovë
+377 44 133 181
+377 44 125 858
info@fundamenti-ks.com

Addres 2

60000 Gjilan, Kosovë
+377 44 135 041
info@fundamenti-ks.com

Addres 2

Neugutstrasse 47, Dubendorf 8600, CH

+41 79 274 80 46

info@fundamenti-ks.com