+383 44 133 181 | +383 44 125 858 info@fundamenti-ks.com

Prodhimet Tona

Ne prodhojmë:

Kuzhina, pllakat e kuzhinave dhe lavamanët prej guri, pllaka guri natyror për dysheme, Banjo, Shkallë, Mure nga guri natyror, Prag të dritarev etj.

Dhe shumë punime tjera sipas porosis dhe kërkesave tuaja.

 

 • KUZHINA
  anemptytextlline
 • SHKALLË
  anemptytextlline
 • BANJO
  anemptytextlline
 • DYSHEME
  anemptytextlline
 • PUNIME TJERA
  anemptytextlline