Nga thellësia e tokës në bukurinë e shtëpisë tuaj

Përpunim dhe montim i të gjitha punëve me granit, mermer, laminam, dhe kuarc.

Mirë se vini në Fundamenti

Ndërmarrja Private Tregtare “FUNDAMENTI” nga Gjilani, pas reformave shoqrore në ekonomi mbi lejimin e regjistrimit të Ndërmarrjeve ne pronsi private,është bërë regjistrimi I NTP “FUNDAMENTI”. me seli në Gjilan në vitin 1990 Veprimtari e kësaj Ndërmarrje ka qen tregtia me të gjithë llojet e materijaleve ndertimore,prodhimtarija,projektimet e objekteve ndertimore të të gjitha llojeve,ndertimi ,riparimi,meremetimi dhe mbikqyrja profesionalie e tyre gjat ndertimit, Ndertimi I onbjekteve ndertimore për nevoja të banimit dhe atyre afariste ishte I madh sidomos pas reformave ekonomike për privatizimin e kapitelit individual-privat pas viteve të nëntdhjeta të shekullit të kaluar, I cili ka mundsuar angazhimin e shum ndermarrjeve private për ushtrimin e kësaj veprimtarie.

+383 44 133181

g560b08e11c6d287105025f990f377a459f0a1af16dc0c9383e3d80e7740220e622b646b7dec30c2ca23655df78dc1e4a1a6079da86390d4320436fa9c275c4d5_1280-3535018.jpg

Konstultohuni me ne!

Para se te vendosni se çfar materiali doni te perdorni!

gffcec1359a8df87e95b781d9d0c528bc0a663ee17958cab43d4670ee7ed50ea127905f232130abb6adbb9ecda6c16e124ef279cd5d9c4aace93a498b893bc864_1280-1664442.jpg

Specialiteti ynë

Me përvojë shumëvjeçare në përpunimin e gurit, ne jemi të specializuar në ofrimin e zgjidhjeve të cilësisë së lartë për mermer, granit dhe laminam. Kompania jonë është sinonim i ekselencës dhe profesionalizmit në industrinë e gurit.

Prerje dhe Formësim i Gurit

Përdorim teknologji të avancuar për prerje dhe formësim preciz të mermerit, granitit dhe laminamit.

Rinovim dhe Riparim

Ofrojmë shërbime të rinovimit dhe riparimit për të rikthyer shkëlqimin dhe funksionalitetin e gurit të përdorur.

Montim Profesional

Sigurojmë montim të saktë dhe të qëndrueshëm për të gjitha produktet tona, duke përfshirë banakët e kuzhinës, dyshemetë dhe muret.

Kujdes dhe Mirëmbajtje

Sigurojmë shërbime të mirëmbajtjes dhe trajtime speciale për të ruajtur pamjen dhe cilësinë e mermerit, granitit dhe laminamit

Këshilla dhe Dizajn

Ofrojmë këshillim profesional dhe shërbime dizajni për të ndihmuar klientët të zgjedhin materialet dhe stilet më të përshtatshme për projektet e tyre.

Disa nga projektet

Më posht mund ti shihni disa nga projektet e realizuara nga kompania jonë!

A Great Mega Project

01.

High Tower Building

02.

Skyscraper Project

03.

National Museum

04.

Skyscraper Tower

05.

Big Company Headquarter

06.
Scroll to Top